Produkter friluftsliv och camping Produkter friluftsliv och camping


Fiskebilder


Se André Bruns
Islandsvideo


Sverigeväder


Äldre fiskebilder


Amerikansk fiskeportal

Inlandsfiske                 Havsfiske       Få våra utskick   
och erbjudanden 

Namn

epostadress

Flugfiske i Laxá Adaldal

Fisketurer på Island

Spännande fisketurer på Island i sjöar, älvar och hav!

Fiskepartner, Sverige  arrangerar fiske på Island. Vi erbjuder fiskekort, hyrbilar och guidning till större eller mindre grupper samt även till familjer och till företag enligt offert.

Den isländska sommaren kan erbjuda fantastiska fiskeupplevelser. Tid för våra fiskeerbjudanden är slutet av april fram till oktober. Vill du ta del av särskilda erbjudanden så sänd oss ett mail. och du kommer med på vår mailinglista

Fiskepartner känner Island väl och kan hjälpa till att boka in dig på olika platser och områden på hela Island enligt önskemål. Logi som bokas separat finns vanligen i trevlig stugmiljö med god komfort. För det mer exklusiva fisket finns ofta helpension. Vi kan vanligen rekommendera flera alternativ som du kan boka själv

 

Lista på våra främsta fiskeområden. Mer info 

Vi erbjuder oss att hjälpa både stora och små grupper enligt offert. OBS att vi oftast kan hjälpa till med även t ex om tex 2-3 kompisar vill åka på en egen tur.

Den som vill kan stanna ytterligare tid på Island under förutsättning att alternativ biljett beställs i tid. Deltagaren bekostar den tillkommande vistelsen själv. Givetvis finns möjlighet att få hjälp och tips med att ordna tillkommande arrangemang, t ex att planera en rundresa i hyrd bil och andra tillkommande aktiviteter.

Handpenning på 25% erläggs i samband med definitiv anmälan. Handpenningen täcker fasta kostnader för bokningar mm och återbetalas ej om deltagare lämnar återbud. Handpenningen är i vissa fall högre om det gäller dyrt fiske med dyra fiskekort

 

Vi hjälper även till med tips och information om andra rekreationsarrangemang såsom sightseeing, vandring, ridning för stora och små grupper samt familjer.

Våra arrangemang inkluderar ej resa. Biljett till Island måste därför bokas på egen hand.

Boende och transport bokas av resetekniska skäl direkt hor entreprenör. Vi tillhandahåller alla erforderliga kontaktuppgifter för detta. Hyrbilar och guider kan bokas direkt genom oss mycket förmånligt.

Intresseanmälan för att få tillgång till de mest attraktiva platserna bör göras i så god tid som möjligt gärna redan i början på hösten. Bindande anmälan sker genom inbetalning av handpenning. OBS att stugplatser och fiskekort blir allt mer efterfrågade och att tillgången blir allt osäkrare ju senare man bokar. Det är därför viktigt att komma med intresseanmälan så snart som möjligt. För att få kort till attraktiva vatten behöver vi helst ha överblick över intresset senast i november året före en resa. Efter detta blir korttilldelningen mer osäker.

  

För intresseanmälan eller frågor kontakta oss på tel: 0708 – 55 85 33 eller använd denna e-postlänk .

Läs våra bokningsregler

 

P-O Sylwan Fiskepartner Sverige

Bilder från heklaområdet

 


två fina öringar från Ljotipollur

 

Kartor

 

Tillbaka till fiskesidan

Tillbaka till sidans topp

 

PO Fiskepartner, Musikvägen 34, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33
Copyright © 2002-2009 by Per-Otto SylwanOm
Fiskepartner


Fisketurer på Island


Havsfiske Island