Fiskebilder


Se André Bruns
Islandsvideo


Sverigeväder


Äldre fiskebilder


Amerikansk fiskeportal

Inlandsfiske                 Havsfiske

Få våra utskick   
och erbjudanden  

Namn

epostadress


Välkommen till Fiskepartners ridsida!

                   

Ridturer på Island.

 

Fiskepartner erbjuder ridturer på Island.

Island

Ridturerna på Island kan erbjudas året runt. Vi kan tillhandahålla allt från entimmesturer till långa äventyrliga ritter på 9-10 dagar. Mot offert kan på förfrågan även längre turer och specialanpassade program erbjudas. Ridturerna tillhandahålls främst på södra Island i områden som är både varierande, underbart vackra och exotiskt spännande. Som exempel finns möjlighet att rida över höglandet "Sprengisandur" från norra till södra Island en ritt som innebär en oförglömlig upplevelse. Andra turer går i området runt Geysir och vulkanen Hekla. Det senare är ett av Islands vackraste områden för rekreation, men ändå förhållandevis oexploaterat.
program finns för hela grupper, familjer eller enskilda som vill komma med i en större grupp med andra ridentusiaster.

Alla ridturer på Island arrangeras genom mycket erfarna lokala entreprenörer. Samtalspartner står för samordning och bokning samt i vissa fall för en del av "kringarrangemanget" på plats.
Kostnaden offereras för hela grupper. För enskilda erbjuder vi plats i befintliga öppna grupprogram. Möjlighet finns också att boka logi och att sedan välja mellan att rida och att ägna sig åt annan rekreation, t ex fiske, sightseeing eller vandring. Samtalspartner hjälper till med att boka och tillhandahålla andra aktiviteter. Vi kan även ordna guidning på plats. För dig som vill åka helt på egen hand ställer vi gärna upp med tips och information

Länk till översiktskarta

Boende och transport bokas av resetekniska skäl direkt hos entreprenör. Vi tillhandahåller alla erforderliga kontaktuppgifter för detta. Hyrbilar och guider kan bokas direkt genom oss mycket förmånligt.

OBS! Pga den instabila växelkursen på Island är även priserna ofta osäkra

 

Islandskartor

 

Om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse når du oss på telefon: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33
eller via   e-post

  

Tillbaka till sidans topp

PO Samtalspartner, Musikvägen 34, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33

Copyright © Per-Otto SylwanOm
Fiskepartner


Fisketurer på Island


Havsfiske Island