Se André Bruns
Islandsvideo


Sverigeväder


Fiskebilder


Amerikansk fiskeportal

Inlandsfiske                 Havsfiske

Få våra utskick   
och erbjudanden  

Namn

epostadress

Välkommen till Fiskepartners Äventyrssida!

               

Här får du information om olika äventyrsalternativ på Island

  

Samtalspartner erbjuder olika möjligheter till sk äventyrssemester med alltifrån glaciärturer till riverrafting. Tuffa vandrings- och ridturer kan kombineras med ett flertal andra spännande aktiviteter.
För hela grupper kan "upplevelsepaket" specialdesignas enligt önskemål. Detta gäller också i samband med konferenser och personalutbildningar t ex teambuilding då man vill ha en extra krydda utöver konferensinnehållet
Vi kan även hjälpa små grupper och familjer att designa en drömsemester på Island, med ett varierande innehåll enligt önskemål. Innehållet måste naturligtvis inte vara fullproppat med "häftiga" arrangemang. Vi hjälper gärna till med alla slags önskemål och färdplaner. Island är ett fantastiskt vackert och exotiskt land och bara att åka runt och se sig om kan räcka mer än väl. För alla äventyrsarrangemang samarbetar vi med en entreprenör på Island som i princip står för hela arrangemanget vad gäller äventyrsdelen. När det gäller övriga aktiviteter såsom utbildning, konferenser och teambuilding står Samtalspartner för alla kringarrangemang utom boende och transporter vilka båda måste bokas separat. Vi tillhandahåller erforderliga kontaktuppgifter för detta. Samtalspartner/Fiskepartner har tillgång till mycket förmånliga hyrbilar som kan bokas direkt genom oss.

För erfarna utemänniskor i grupp erbjuder vi på beställning även avancerade vandringsturer i mer otillgängliga områden på Island. Arrangemangen riktar sig främst till dig som har vana och erfarenhet av riktigt tuffa förhållanden. Det är mycket sällan som det finns möjlighet att följa med på guidade turer i mer otillgängliga områden så detta är en mycket exklusiv möjlighet att se det genuina obefolkade vilda Island

Observera att vi inte bedriver reseverksamhet. Flygresor till våra arrangemang måste därför beställas av kunderna själva. En följd av detta är att det kan vara viktigt att tänka på att boka i god tid för att vara säker på att passande flygbiljetter finns tillgängliga.

Bra boende finns på de flesta platser på Island. Detta samt transporter bokas av resetekniska skäl direkt hos lokala entreprenörer. Fiskepartner ger kontaktuppgifter på förfrågan. Hyrbilar och lokala guider kan bokas mycket förmånligt direkt genom oss.

Islandskartor

 

 

Du som vill veta mer om Samtalspartners övriga verksamheter följ länken: www.samtalspartner.se

  

Du når oss på telefon: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33 eller via mail   po@samtalspartner.se

 

 

PO Samtalspartner, Musikvägen 34, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33

 

Copyright © Per-Otto Sylwan

 

Tillbaka till sidans toppOm
Fiskepartner


Fisketurer på Island


Havsfiske Island