Fiskebilder


Se André Bruns
Islandsvideo


Sverigeväder


Äldre fiskebilder


Amerikansk fiskeportal

Inlandsfiske                 Havsfiske

Få våra utskick   
och erbjudanden  

Namn

epostadress

Välkommen till Fiskepartners vandringssida!

  

     

Vandringsturer på Island.

 

 

 

Samtalspartner erbjuder vandringsturer på Island.

Ett fantastiskt område finns nordväst till nordost om Hekla. Det är ett av Islands vackraste områden för rekreation, men ändå förhållandevis oexploaterat.
För hela grupper (4-10 personer) kan turer av olika längd erbjudas enligt offert och önskemål under hela sommaren, från midsommar och fram till slutet av augusti. Möjlighet finns att vandra på höglandet nordost om Hekla och att göra dagsturer med dessa platser som utgångspunkt. Ett annat alternativ är längre turer mellan olika övernattningsställen.
För enskilda intresserade finns en vandringstur på 5 dagar mellan Thorsmörk och Landmannahellir. Området för denna tur är mycket exotiskt och vackert. Varma källor att bada i finns också i området. Två dagar i Reykjavik tillkommer, vilket innebär sammanlagt 7 heldagar på Island.

Vi kan även tillhandahålla en mycket avancerad vandringstur vid det berömda Hornstrandir på nordvästra Island. Arrangemanget riktar sig främst till dig som har vana och erfarenhet av riktigt tuffa förhållanden. Det är mycket sällan som det finns möjlighet att följa med på en guidad tur i detta område som är obefolkat och mycket vackert.

Alla vandringsturer på Island arrangeras i samarbete med lokala entreprenörer. Samtalspartner står för samordning och bokning samt en del av "kringarrangemanget".

Länk till översiktskarta

Islandskartor

 

Boende är normalt i tält eller stugor vid vandring på Island. Boende i stuga och transporter bokas av resetekniska skäl direkt hor entreprenör. Vi tillhandahåller alla erforderliga kontaktuppgifter för detta. Hyrbilar och guider kan bokas direkt genom oss mycket förmånligt.

Om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse når du oss på telefon: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33
eller via   e-post

  

PO Samtalspartner, Musikvägen 34, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33

Copyright © Per-Otto Sylwan

Tillbaka till sidans topp

 Om
Fiskepartner


Fisketurer på Island


Havsfiske Island